Lykia Çizik Yeşil Zeytin
Yağlık cinsi zeytin yeşil iken toplanır. El İle çizilme işlemi yapıldıktan sonra özel geliştirilmiş zeytin tanklarına konur. Ağızlarına kadar içme suyu ile doldurulup kapakları kapatılır. 15-20 gün kendi suyunda kalır ve suyu değiştirilir. acılığı alınır. Deniz tuzu ve limontuzu karışımıyla hazırlanan salamura suyu dökülür ve doğal fermentasyona bırakılır. Zeytin çizilerek yapıldığından daha erken sürede yaklasık 3-4 ay içerisinde yeme olgunluğuna erişir. Olgunlaşan zeytinler salamuradan çıkarılır , Ambalajlara konan zeytinlerin üzerlerine kalıcı salamura suyu olarak hazırlanan tuz ve limontuzu karışımı dökülür.Zeytinlerimiz hiçbir KATKI maddesi içermez ve KİMYASAL işlemden geçmez.